De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

28

FEB

Cascarvieten bedankt!

Beste Cascarvieten, het afgelopen jaar was er een om nooit te vergeten. Niet omdat het zo feestelijk en gezellig was, maar juist omdat we helaas minder festiviteiten hebben kunnen en mogen organiseren en dat is natuurlijk jammer. Met deze woorden opende de redactiecommissie dit jaar de nieuwe kleurrijke 58e jaargang van onze Cascarvaria.

Desalniettemin kijken we terug op een geslaagd weekend. Althans voor de leden, sponsoren en medewerkers. Op vrijdagavond (25-02) voor de jeugd tot 19 jaar en op zaterdagmiddag (26-02) voor de aller jongste. s’ Avonds was het de beurt aan de oudere leden van onze vereniging, de opkomst was geweldig. Niet iedereen durfde het aan na de versoepelde maatregelen, maar toch was de opkomst groots te noemen. Zondag (27-02) werd het weekend tijdens het alternatieve Fruhschoppen afgesloten met optredens van alle drie de dansgarde’s en een optreden van de Blaaskaken. DJ John Koster draaide weer perfect de goede nummers en op het juiste moment.

Wij als Prins- Page en Hofmaarschalk willen een ieder bedanken voor hun inzet wat dit weekend tot een geslaagd evenement hebben gemaakt. Jullie zijn nog niet van ons af, tot 18 februari 2023 zijn wij zeker nog aanwezig bij de komende festiviteiten. We hopen dan opnieuw de festiviteiten weer te mogen organiseren zoals we dat al meer dan 55 jaar hebben gedaan.

Prins Cascar LV (Frank Verschuur) mede namens zijn Page Chantal en Hofmaarschalk Mike.

Hoogheden 700