De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

De 11 vragen aan . . .

Heel vroeger, toen nieuws nog nieuws was en de Sociale Media je niet iedere keer een stap voor was, verscheen er elke 1e van de maand een Nieuwsbrief. Deze Nieuwsbrief werd gevuld met feiten, berichten, grappen, foto's en allelei zaken die voor het reilen en zeilen van de club van belang waren. In deze Nieuwsbrief stond ook altijd "DE ELF VRAGEN AAN . . ." Om elkaar, en dan vooral de nieuwe leden, wat beter te leren kennen, heeft het bestuur gemeend dit weer op te moeten pakken. Vanaf nu vind je dus hier elke 1e van de maand "DE ELF VRAGEN AAN . . .". Deze maand: Dennis Brok.

dennisWaar en wanneer ben je geboren en waar woon je nu? In Alphen aan den Rijn bijna 40 jaar geleden en woon ook in Alphen aan den Rijn.

Ben je verliefd, verloofd, getrouwd of anders en met wie? Ik ben verliefd en getrouwd. 

Heb je kinderen en zo ja hoe zijn hun namen?  Ja 1 dochter Sofie.

Wat doe je voor werk? Ik heb een bestuurlijke functie binnen de transport logistiek en haven. Ik rij voornamelijk op een reachstacker en een terminaltrekker.

Een reachstacker is een soort heftruck van 70ton die zeecontainers kan tillen tot 45ton en tot een hoogte van 15 meter kan    opstapelen en een terminaltrekker is eigenlijk een soort vrachtwagen en dit doe ik in de Rotterdamse haven. 

Wat zijn je favoriete vakantiebestemmingen? Italië Griekenland Egypte eigenlijk alles rond de middellandse zee. Ik zou graag eens naar Micronesië willen omdat het niet bekend is. 

Wat zijn je hobby's buiten De Cascarvieten? Motorrijden, BBQ-en varen op ons jacht. 

Wat is je favoriete muziek en tv-programma en welke juist niet? De hardere stromingen van verschillende muzieksoorten. Zoals raw hardstyle darkcore speedcore terror maar ook deathmetal hardrock Punk maar ABBA John Denver The animals en the cure luister ik ook graag. Eigenlijk alles wel.  iig geen r&b. Qua tv maakt het me niet veel uit. Kijk regelmatig naar bbq programma’s en the butcher op discovery verder serie’s op Netflix. 

Kun je vertellen waarom De Cascarvieten? Gezelligheid, vrienden, met elkaar een feestje bouwen.

Wat doe je bij De Cascarvieten of zou je willen doen? Ik was zeer actief bij de out alleen ivm werk staat dat op een laag pitje dat zou ik wel weer op willen pakken alleen is dat nog geen haalbare zaak.

Wat zou je lijfspreuk kunnen zijn? Geniet van elke dag het zou wel eens de laatste kunnen zijn.

Van wie zou je de antwoorden op deze vragen willen weten? Van . . . Cor Wolswijk.