De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

Onderkomen en medewerkers

Bar2

Het onderkomen van De Cascarvieten

Om alle zaken voorspoedig te laten verlopen zijn De Cascarvieten voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers. In het eigen onderkomen van De Cascarvieten, onder de Koninging Julianabrug, is onder meer de mogelijkheid voor de drie dansgardes en de diverse groepen om te trainen en te oefenen. Elke donderdag wordt door de Senaat en/of diverse commissies en de vaste medewerkers vergaderd. Na afloop wordt een pilsje gedronken in de gezellige verenigingsbar. Deze bar is overigens elke zaterdagmiddag geopend van 16.00 tot 19.00 uur voor leden, sponsoren en introducees.

Op maandagavond tussen 19.00 en 23.00 uur wordt gewerkt aan alle mogelijke attributen welke nodig zijn tijdens de feestavonden. De vereniging beschikt over een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie, alsmede over een podium wat variabel is in opstelling en een totale oppervlakte heeft van ca. 70 m2. Het podium is voorzien van een balletvloer. Een grote kledingzolder biedt de mogelijkheid uit honderden kledingstukken een keuze te maken.

Bar1

feestje

onderkomen

onderkomen in aanbouw

Ons onderkomen in 1953 tijdens de bouw van de Julianabrug.

Vervoer van attributen

Om alle attributen naar/van onze feestburcht te vervoeren hebben De Cascarvieten een eigen trailer tot hun beschikking. Voor het vervoer wordt regelmatig een trekkend voertuig beschikbaar gesteld door de Fa. Van Rijn Transport. Voor deze vorm van sponsoring zijn we de firma zeer erkentelijk. De trailer is dit seizoen opgeknapt en ziet er weer puntgaaf uit. Een dikke pluim voor de outillage. 

vrachtauto

cascarvietentruck2

Op het gedeelte na de naam Cascarvieten, is ruimte om reclame te plaatsen.

Altijd op zoek naar medewerkers

Vind jij het leuk om in een leuk team mee te werken aan de organisatie van onze festiviteiten? Vind jij het leuk om als een echte artiest op een podium te dansen of te acteren, als solist of in een groep? Vind jij het leuk om te werken aan decors en attributen? Vind je het leuk om mee te draaien in de commissie Licht & Geluid? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Stuur een email aan secretariaat@cascarvieten.nl en laat weten waar je belangstelling naar uit gaat.