De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

Klik HIER

 

Klik HIER

Agenda


10

FEB

Niet een maar twee dagen feest in carnavalsweekend

Niet één maar twee dagen feest op een nieuwe locatie midden in Alphen! Op de dag voor het “Boerenbal” vind dit jaar het Foute Winterfeest met Q-Music "The Party" plaats! 


winterfeest

Ga HIER naar tickets voor het Foute Winterfeest op: www.foutewinterfeest.nl

boerenbal 700

Ga HIER naar Tickets voor Boerenbal


24

NOV

Dinnernight . . . een waar spektakel

Door alle festiviteiten en gebeurtenissen van de laatste tijd is de Dinnernight 2023 eigenlijk een beetje ondergesneeuwd. Geheel onterecht, want in een fantastische ambiance werd door honderden gasten genoten van een heerlijk menu, omlijst door spectaculaire optredens met als thema Las Vegas.

Lees meer...

20

NOV

Prinsengarde in de prijzen

Op zondag 19 november was het een prachtige dag in zalencentrum de Brug in Reeuwijk voor onze dames van de Prinsengarde van de Cascarvieten.

Lees meer...

11

NOV

Cascarvaria 2023-2024

Hierbij de gloednieuwe uitgave van Cascarvaria 2023-2024. Wil je ook de inhoud zien, klik dan op onderstaande cover en ga naar de bladerbare versie. Het spreekt voor zich dat je deze het best kunt bekijken op een desktop, laptop of tablet. Veel leesplezier.

Cascarvaria 2023/2024

 

In Cascarvaria 2023-2024 wordt voornamelijk teruggekeken op het afgelopen seizoen.

Kijk voor het actuele programma in de agenda

Wil je dit boekwerk liever in handen hebben, haal dan op maandag of donderdagavond een exemplaar op in het onderkomen van De Cascarvieten, Voorstraat 11 te Castellum!

12

NOV

Alphen weer Castellum

“De kop is eraf, op 10-11 organiseerden De Cascarvieten hun jaarlijkse Dinnernight in Avifauna. In een fantastische ambiance genoten honderden gasten van een heerlijk menu, omlijst door spectaculaire optredens met als thema Las Vegas. Thomas Berge was deze avond eregast en sloot het spektakel af.

Lees meer...