De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 13-02-2021, NOG:

351 DAGEN

 

make-a-wish-701 

 

agenda


23

FEB

Nieuw Prinselijk trio voor Cascarvieten

Tijdens het boerenbal in Avifauna op zaterdag 22 februari is het nieuwe Prinselijk trio bekend gemaakt. Frank Verschuur, meester schilder en direkteur van Verschuur schilderwerken mag zich een jaar lang Prins Cascar LV noemen. Hij is 54 jaar, voorzitter en spreekstalmeester van de Cascarvieten. Zijn page is Chantal Hydra, 32 jaar en administratief medewerkster. De Hofmaarschalk is Mike Verschuur, zoon van Frank, 26 jaar en in het dagelijks leven theater stoffeerder.

PrPaHo-2020

Pr-Pa-Ho-700

Meer foto's van o.a. Martin Boltje en Korsjan Punt in het album bovenaan de pagina.

21

FEB

55-plus-Carnavals-middag opent carnavalsweekend

Met ca. 300 bezoekers was het weer een gezellige boel op vrijdagmiddag 21 februari in onze feestburcht Avifauna. Traditineel beet Marco de Hollander het sptits af met een aantal liedjes uit vervlogen tijden. Al snel werd overschakeld naar feestelijke meezingers en was de eerste polonaise een feit. Met het songfestival in het vooruitzicht bracht de eigen theatergroep "Het Kuiken" een potporie van songfestivalliedjes uit het verleden. Na de traditinele bingo kwam de groep nog een keer zeer sterk terug met een legendarisch optreden. Marco de Hollander en de dansmariekes deden de rest. Het tevreden publiek ging naar huis met een leuke attentie gesponsord door kwekerij Ubink en Plimex Plant Import & Export. Alle sponsoren heel hartelijk bedankt.

kuiken-40-700

Legedarisch optreden van "Het Kuiken". 

Meer foto's van o.a. Martin Boltje en Korsjan Punt in het album bovenaan de pagina.

05

FEB

Blije gezichten bij bewoners van Rietveld en Oudshoorn

De bewoners van Rietveld en Oudshoorn toonden veelal blije gezichten tijdens het korte programma wat De Cascarvieten op dinsdag- en woensdagavond in de beide huizen brachten. Het volgende bedankje kwam o.a. binnen:

"Hoi Kelly wat doen jullie met de Cascarvieten mooi werk. Mijn moeder en ik vonden het heel leuk. Wat moeten die meiden oefenen om dit te kunnen tonen. Mijn petje af voor jullie allemaal." 

Daar doe je het toch  voor?

oudshoorn-700

Foto's: https://cascarvieten.nl/album/240/rietveld-en-oudshoorn

15

FEB

Duizend Euro voor Make-A-Wish

Tijdens de zeer gezellige traditionele boerenkielenmiddag op zaterdag 15 februari, bedoeld als opwarmer voor het grote carnaval weekend, is er ruim € 1000,- opgehaald voor Stichting Make-A-Wish. De Cascarvieten willen de sponsors van de ter beschikking gestelde prijzen via deze weg bedanken voor hun geweldige bijdrage.

boerenkielenzaterdag

Valentino Barbers, De Narcosetandarts, Restaurant Proto, De Wereldkapper, Bar Biefstro Daan, Hair by Cec, Cafetaria Bram Ladage, De Feestwinkel, Esports Game Arena, Restaurant De Zaak, Scentsy, Het Zomerspektakel, Rutger Bleijenberg, Fotograaf Bas Klijnoot, Prins Cascar LV en De Brandweer Alphen aan den Rijn. Foto's: https://cascarvieten.nl/album

21

FEB

Cascarvieten zetten zich in voor het Alphense Sportgala

Wist u dat de Cascarvieten ook activiteiten organiseren welke weinig of niets met carnaval te maken hebben. Een voorbeeld daarvan is het Alphense Sportgala. Toen enkele jaren geleden het Sportgala door financiele problemen dreigde te verdwijnen, pakte De Cascarvieten de draad op en organiseerde samen met een aantal enthousiaste sportliefhebbers een avond om de prestaties van de sporters te eren, organiseren is de vereniging immers goed in. Hebt u belangstelling voor dit evenement, neem dan een kijkje op de website sportgalaalphen.