De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

corona

 

 

cascarvaria

 

agenda


04

JAN

De Cascarvieten cancelen carnavalsweekend 2022.

logoDe Cascarvieten cancelen carnavalsweekend 2022.

Het is een utopie om te denken dat wij in februari 2022 een "gewoon" carnavalsweekeind kunnen organiseren. Afgelopen week is het bestuur bij elkaar geweest en hebben besloten nu de knoop door te hakken en het “Grote Carnavalsweekeind", zoals we dat normaal in Avifauna vieren, geen doorgang te laten vinden.

Dat betekent dus dit jaar geen seniorencarnaval, kindercarnaval en boerenbal.

Lees meer...

20

DEC

Diverse festiviteiten afgelast

Het leek er aanvankelijk goed uit te zien, maar niets is minder waar. Na de persoconferentie van zaterdag 18 december j.l., waarin werd aangekondigd dat Nederland tot min. 14 januari 2022 op slot ging, werden diverse feesten afgeblazen. Voor de actuele informatie verwijzen wij u graag naar de agenda waarin alle wijzigingen worden bijgehouden. Helaas is het niet anders, blijf vooral gezond!

22

DEC

Kerst- en Nieuwjaarswens

Beste Cascarvietenleden, medewerkers, sponsoren en belangstellenden, 

We zijn weer een enerverend jaar verder. We dachten zo onderhand het Coronageweld wel wat onder controle te hebben, maar helaas hebben we weer met beperkingen te maken. Een paar weken geleden zijn we vol goede moed weer begonnen met vergaderen en trainen maar ook dat staat helaas nu weer helemaal stil. Neemt niet weg dat we nog altijd positief blijven en er vanuit gaan dat we een "normaal" groot weekend kunnen vieren. 

Lees meer...

11

NOV

Sleutel overhandiging en uitreiken Gouden Cap

Sleutel van Alphen aan den Rijn weer in handen van De Cascarvieten. 

Om precies 19.11 uur werden Prins Cascar LV, Page Chantal en Hofmaarschalk Mike, Jeugdprins Aad, Jeugdpage Amber en drie Senaatsleden welkom geheten door burgemeester Spies. Ook onze beschermvrouw had liever gezien dat we met de hele vereniging samen met de blaaskapel, de Sleutel van de Stad waren komen ophalen.

Lees meer...

11

NOV

Cascarvaria 2021-2022

Helaas dit seizoen geen verslagen van de afgelopen festiviteiten simpelweg vanwege het feit dat er niets te vieren viel. Lamgelegd door het Coronamonster werden verenigingen, sportclubs, horeca, enz.enz. genadeloos afgevlagd. Toch heeft de Cascarvaria-redactie de koppen bijeen gestoken en jaargang 58 uit de hoge hoed geperst.

Lees meer...