De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 13-02-2021, NOG:

252 DAGEN

 

make-a-wish-701 

 

agenda


15

MEI

Het seizoen na corona

Beste carnavalisten, op dinsdag 12 mei, heeft het bestuur weer volgens de richtlijnen van het RIVM mogen vergaderen. Hierbij zijn onderstaande besluiten genomen:  

Festiviteiten: Alle festiviteiten zoals vermeld in de agenda op de website van De Cascarvieten gaan door, voor zover het RIVM en de richtlijnen van het kabinet dat toelaat. De geplande bezoeken aan verpleeghuizen en instellingen zullen met de betrokkenen worden besproken en indien nodig aangepast, dan wel gecanceld worden.

Lees meer...

23

MRT

Ledenvergadering t.n.b. uitgesteld

coronavirusBeste Cascarvieten, naar aanleiding van de persconferentie van onze regering, waarin is besloten tot 1 juni alle samenkomsten te verbieden, laat het bestuur weten de ledenvergadering van 28 mei, tot nader bericht uit te stellen. Dit houdt tevens in dat ALLE activiteiten tot nader bericht geschrapt zijn. Afhankelijk van de adviezen van het RIVM en de besluiten van de regering, zal worden bekeken wanneer er weer activiteiten gestart kunnen worden. Zodra er meer duidelijk is hoort u weer van ons. 

Mede namens het bestuur, Frank Verschuur voorzitter.

18

APR

30 meiden . . . onze trots!

Er zijn natuurlijk nog geen nieuwe foto's van de gardes, maar we weten inmiddels wel wie er afscheid genomen hebben en wie er doorgeschoven zijn naar een volgende garde. Het blijft leuk om deze foto's nog een keer voorbij te zien komen.  

Lees meer...

24

APR

Dick en Wil Verkerk Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vrijdag 24 april. Burgemeester Spies aan de telefoon: Geachte mevrouw en meneer Verkerk, het heeft Zijne Majesteit behaagd om u beiden te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Beiden hebben hun sporen verdiend bij o.a. Laura, AZC, ARC SMC en niet te vergeten De Cascarvieten. 

Lees meer...

10

APR

Bloemengroet aan hulpverleners en verzorgingshuizen

De Prinselijke outfits waren al gestoomd en ingepakt voor het volgende seizoen. Toch meende Prins Cascar LV, zijn Page Chantal en Hofmaarschalk Mike iets te moeten doen voor de hulpverleners en de bewoners van verpleeghuizen Oudshoorn en Rietveld. Met zo’n 200 bossen bloemen bezochten zij op vrijdag 10 april de Politie, de Brandweer en de Ambulancedienst van de gemeente Alphen aan den Rijn met als doel de hulpverleners in het zonnetje te zetten.  

Lees meer...