De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 01-03-2025, NOG:

219 DAGEN

safethedate

Agenda
22

NOV

60 jaar De Cascarvieten

Alhoewel 60 jaar geen echt carnavalsjubileum is, is het natuurlijk wel een reden om een leuk feest te organiseren met en voor je leden, sponsoren en andere belangstellenden. Een aantal enthousiaste Cascarvieten is volop bezig om er op 22 november van dit jaar een waar spektakel van te maken met veel foto- en filmmateriaal uit het rijke verleden.

Lees meer...

28

FEB

Komend seizoen weer feesten in de Feestburcht Avifauna

Het komende seizoen (2024-2025) vieren we weer carnaval in onze vertrouwde feestburcht Avifauna. We starten op vrijdag 28 februari met de 55-plus-middag en op zaterdag 1 maart het kindercarnaval gevolgd door het spectaculaire “Boerenbal”.

Safe the date

30

JUNI

Tim de Heij officieel be√ędigd als voorzitter

Tijdens de algemene ledenvergadering op donderdag 30 mei j.l., is Tim de Heij officieel beëdigd als voorzitter van onze vereniging. President Enrico overhandigde de bijbehorende versierelen en sprak zijn waardering uit over het feit dat een groot aantal jongeren de weg naar de Cascarvieten hebben gevonden, Tim is daar het levende bewijs van.

Lees meer...

21

APR

Nazakken 2024

Maar liefst meer dan honderd leden en medewerkers van De Cascarvieten hadden zich dit afgelopen weekend aangemeld voor het z.g. “Nazakken”. Het nazakken is een traditie uit het rijke verleden van de vereniging en is ter afsluiting van het carnaval seizoen. Namens de organisatie bedankte Kelly Zevenhoven iedereen met de volgende woorden;

Lees meer...

14

DEC

Wist je dat . . .

Wist je dat . . . C.V. De Cascarvieten binnen het carnavalsseizoen diverse bezoeken brengt aan woongemeenschappen voor senioren en mensen met een beperking?

Wij ook dit seizoen op onderstaande data een carnavalsleks programma brengen bij:

Lees meer...