De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

De 11 vragen aan . . .

Heel vroeger, toen nieuws nog nieuws was en de Sociale Media je niet iedere keer een stap voor was, verscheen er elke 1e van de maand een Nieuwsbrief. Deze Nieuwsbrief werd gevuld met feiten, berichten, grappen, foto's en allelei zaken die voor het reilen en zeilen van de club van belang waren. In deze Nieuwsbrief stond ook altijd "DE ELF VRAGEN AAN . . ." Om elkaar, en dan vooral de nieuwe leden, wat beter te leren kennen, heeft het bestuur gemeend dit weer op te moeten pakken. Vanaf nu vind je dus hier elke 1e van de maand "DE ELF VRAGEN AAN . . .". Deze maand: Richard van der Holst

richard

1. Waar en wanneer ben je geboren en waar woon je nu? 

Ik ben geboren in Alphen aan den Rijn aan de Wilhelminalaan, op “steenworp” afstand  van het onderkomen, op 12 mei 1970 en woon nog steeds in Alphen aan den Rijn. 

2. Ben je verliefd, verloofd, getrouwd of anders en met wie?

Nog steeds verliefd op en getrouwd met Audrey.

 

3. Heb je kinderen en zo ja hoe zijn hun namen?

Wij hebben 3 kinderen: Laura, Sem en Koen.

4. Wat doe je voor werk?

Ik heb mijn eigen bedrijf, Van der Holst Foodservice, hiermee voorzie ik bedrijven, kantines  en particulieren van boodschappen in groot- en kleinverbruik. Recent heb ik ook enkele BBC’s mogen verzorgen voor bedrijven.

5. Wat zijn je favoriete vakantiebestemmingen?

Canada steekt er boven uit, maar een lekkere zonvakantie is ook prima.

6. Wat zijn je hobby's buiten De Cascarvieten?

Een hobby kan ik het niet noemen, omdat ik het zelf niet doe, maar met Audrey en Koen mee naar de manege of wedstrijd is zeker geen straf.  En samen met Audrey en de kids er op uit is altijd gezellig. Helaas komt het er daar de laatste tijd te weinig van.

7. Wat is je favoriete muziek en tv-programma en welke juist niet?

Cliché maar ik heb een “brede” muzieksmaak. Hangt helemaal van m’n stemming af.  Als je m’n “Favorieten” afspeellijst op Spotify ziet weet je genoeg.

8. Kun je vertellen waarom De Cascarvieten?

Aanstaande September is het 11 jaar geleden dat wij bij toeval bij de Cascarvieten terecht zijn gekomen. Kelly Zevenhoven vroeg of Sem en Koen zin hadden om bij de Jeugdraad te komen, want: jongens te kort en Audrey “heeft Brabants bloed” dus ... En al snel  blijkt het een actieve en gezellige vereniging, waar wij snel in werden opgenomen en je op diverse plekken “je ei” kwijt kan. Het feesten zelf, maar zeker ook het meewerken aan en organiseren van de (sociale) activiteiten ligt mij wel.

9. Wat doe je bij De Cascarvieten of zou je willen doen?

Het meest ben ik bezig met het secretariaat. Daarnaast zit ik bij de outillage, beheer ik de speluitleen, ben oproepkracht voor de bar en sponsor ik de vereniging. O ja, en ik was de eerste Holstmaarschalk van de vereniging….haha.

10. Wat zou je lijfspreuk kunnen zijn?

Misschien wel “Laat mij mijn eigen gang maar gaan”. Maar “het is allemaal niet zo moeilijk om met elkaar om te gaan” vindt ik ook wel wat. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar zoals er, waar dan ook, tegenwoordig regelmatig op elkaar gereageerd wordt….. Maak het elkaar “lekker makkelijk”… in plaats van “lekker moeilijk”…. en communiceer en lach met elkaar.

11. Van wie zou je de antwoorden op deze vragen willen weten? Van Ronald Zevenhoven!