De Cascarvieten

Carnavalsvereniging - Alphen aan den Rijn

Onderscheidingen

De "Goudgele Watertoren", wordt uitgereikt aan een persoon of personen welke zich uitermate verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de Alphense gemeenschap.

De "Gouden Cap", wordt uitgereikt aan een bijzonder ambtenaar, die wordt voorgedragen door de Burgemeester van Alphen aan den Rijn. De Burgemeester van Alphen aan den Rijn is tevens beschermheer van de vereniging.

De "Zilveren Veer", wordt uitgereikt binnen de eigen gelederen van "De Cascarvieten" en is bestemd voor een persoon die zich uitermate verdienstelijk heeft gemaakt voor het welzijn van de vereniging.

De "Verenigingsonderscheiding", wordt elk jaar door de vereniging beschikbaar gesteld. Deze onderscheiding is voorzien van het Cascarvietenlogo en het seizoen van uitgifte.

De "Persoonlijke onderscheiding van Prins en Page" is voorzien van de namen van beide hoogheden en heeft een persoonlijk karakter.

Elk jaar wordt rond 11 november een"Elf-Elf-Baby" benoemd. Prins en Page gaan dan in klein commite een onderscheiding en enkele cadeautjes aanbieden.